У Генічеську окупанти зігнали місцеву молодь у центр культури і дозвілля на зустріч з представником окупаційного військового комісаріату Херсонської області. Той розповів старшокласникам про те, «які перспективи для самореалізації, отримання достойного рівня життя, високого соціального статусу надає Міністерство оборони». 

Про зустріч у Телеграм повідомило окупаційне міністерство молодіжної політики Херсонської області. «Учасниками зустрічі стали студенти коледжів будівельного, медичного і сфери обслуговування, учні шкіл № 2, 3 і санаторної, курсанти «ЮнАрмії» центру «Воїн», – йдеться у повідомленні. Всіх їх дядько з окупаційного військкомату націлював ставати російськими офіцерами – «головним стрижнем збройних сил Російської Федерації». Для цього рекомендував вчитись у московському військовому університеті ім. Олександра Невського або проходити стажування у нього у військкоматі. 

А поки майбутнє «гарматне м’ясо» підростає, нинішньому окупаційний губернатор Володимир Сальдо подвоїв одноразову виплату при укладанні контракту з ВС РФ. Зрадник своїм «указом» встановив, що тим, хто уклав контракт з 1 серпня 2024 року і планує це зробити включно до 31 грудня цього ж року, окупаційний уряд видаватиме одноразово 400 000 рублів. Таку ж саму суму одноразової допомоги раніше призначив Путін. Таким чином виплата складе 800 000 рублів. І це без врахування зарплати, яка, за даними окупаційної адміністрації, лише за перший рік має скласти 3 320 000 рублів. Але прожити цей рік буде дано далеко не кожному.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!