«Відкривається новий рейс з Південного автовокзалу Донецька на автовокзал Генічеська», – повідомив пропагандистському агентству «ТАСС» окупаційний керівник автовокзалів Донбасу Олександр Кононенко. Рейси між окупованими містами мають початись з 18 жовтня.
«Автобуси курсуватимуть через день по непарних числах, – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». – Час відправлення з Донецька – 8.30». За даними окупаційної адміністрації Нової Каховки, автобус проїжджатиме міста Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, Каховку і Нову Каховку.
Тим часом мешканка Рикового, яке знаходиться за 24 км від Генічеська, Майє Асанова в одному з окупаційних чатів звернула увагу «адміністрації» на погане автобусне сполучення між цими населеними пунктами. «Важко добиратись з роботи, – повідомила дописувачка. – Потрібен автобус. Дуже багато людей працюють у лікарні, аптеках та інших підприємствах. На 18.00 було б всім зручно». Її відразу ж підтримала мешканка Арабатської Стрілки Тетяна Шумельчук, додавши, що і до Щасливцевого після 18.00 потрібен автобус.
Та виявляється, що окупований Генічеськ має погане автобусне сполучення і з окупованим Сімферополем. Мешканка Новоолексіївки, яка вказала лише прізвище Пазилова, написала у чат, що потрібен вранішній рейс у Крим, інакше люди не потрапляють туди у лікарню. «Лікуватись нам більше ніде, якщо щось серйозне», – додала жінка.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!