Схоже, фейковий губернатор Херсонщини закінчив деградувати. Тому, що далі вже нікуди! Тому, що дійшов до самого дна. «Медицина у Херсоні тримається на залишених при Росії запасах», – цитує придурка пропагандистське агентство «ТАСС».
«Наразі відсутні системи опалення, енергозабезпечення і логістики для медикаментів, використовуються залишені нами раніше запаси», – сказав Сальдо. Отакі вони – «добрі» окупанти. Обладнання з веж мобільного зв’язку зняли все до цурки, тролейбусні дроти обірвали, навіть пам’ятники з собою забрали, коли тікали з нашого обласного центру – а якісь «запаси», які зовсім, до речі, і не робили, вирішили залишити?!
Нахабний брехун також заявив пропагандистам про те, що «київський режим займався кримінальним переслідуванням лікарів, які співробітничали з місцевою адміністрацією, коли місто було під контролем ЗС РФ». Немов не всіх їх окупанти забрали з собою на лівий берег.
Допомагає «губернатору» брехати і «сенатор» Кастюкєвіч. «У місті процвітає мародерство, але поліція ніяк не допомагає, – розповів він пропагандистам з «РИА «Новости». – Поліцейські дізнаються у населення, де ще залишились порожні квартири або люди виїхали, і потім віддають орієнтування ЗСУ або іншим мародерам». Військовий злочинець також запевнив, що у Херсоні достатньо легко стати поліцейським – варто лише мати гроші. «Чоловіче населення міста насильно мобілізують у лави ЗСУ, – цитують його пропагандисти. – Ті, кому рідні могли відправити гроші, за хабарі відкупились від військової служби, помінявши її на роботу у поліції».
«Раніше сенатор від регіону також повідомив, що загарбники не можуть запустити опалення у Херсоні, з перебоями подається і світло», – написала окупаційна «Комсомольская правда». Через кого у місті виникають перебої зі світлом і теплом, ні «сенатор», ні пропагандисти вирішили не говорити. Натомість і далі брешуть своїм співвітчизникам, що удари по Херсону наносять виключно по військових об’єктах. 
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!