«За липень аванс я отримала, – написала в одному з окупаційних чатів генічанка Альона С., яка працювала на росіян. – Хоча розрахувалась з роботи ще 16 серпня. А розрахункових до цих пір немає. Де можна дізнатись правду???»
«Вчителі Херсонської області отримали чи то аванс, чи зарплату за вересень, – цитує працівників окупаційної освіти окупаційний телеграм-канал «Капитан Очевидность в Херсоне». – Невідомо. Так як суми зрізані на 50 %. Жодних підтверджень, пояснень немає. Директорів шкіл Міністерство освіти, Централізована бухгалтерія постійно просять зробити і переробити тарифікації вчителів, посилаючи на положення про оплату праці 2023 р.»
Особливо активні вчителі-колаборанти почали звертатись у «профспілку», яку невідомо для чого окупанти створили на Херсонщині (немов у когось там є якість права?), «профспілка» звернулась у «міністерство освіти» з запитом щодо надання документів про оплату праці педагогів і порядок визначення педагогічного навантаження.


«Відповіддю за підписом Ковтун Л. М. (окупаційної міністерки освіти – авт.) у наданні відмовлено, – написав окупаційний телеграм-канал. – Профспілка звернулась у прокуратуру». Там з реакцією поки не спішать.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!