Херсонська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно так званого “голови окупаційної влади Новокаховської ВЦА» Володимира Леонтьєва та “радника голови ДНР” Валерія Мотузенка. Даним особам інкримінують причетність до викрадення громадян України та жорстокого поводження з ними. Слідство встановило, що в березні за вказівками цих осіб російські окупанти незаконно затримали журналіста газети «Новий день» Олега Батуріна. Його утримували в захопленому райвідділі поліції, а потім перевезли до Херсона, де кинули в камеру. У полоні медійник провів 8 днів, його били і знущалися психологічно.
У квітні загарбники викрали міського голову Таврійська Миколу Різака. За вказівками обвинувачених чоловіка незаконно утримували в підвалі, прикутим кайданками до батареї, не даючи їжі та води. Судитимуть фігурантів заочно, бо обидва перебувають у розшуку. Леонтьєва буквально перед Новим роком бачили в окупованій Новій Каховці. А от де може бути Мотузенко, ніхто не знає.

Бо, говорять, свої ж його списали ще навесні. Тоді “героя динири” було помічено за пиятством та за залицянням до 18-річної дівчини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!