Пропагандисти країни-терориста росії добрі відомі своєю любов’ю до брехні. От і вчора, 20 жовтня,  пізно ввечері ворожі телеграм-канали, а ще пізніше – і росзмі в один голос заволали про черговий удар ЗСУ по Антонівському мосту нібито по «громадянській переправі».

Та щось ворог-інфо знову саме себе перемудрило, адже перша інформація про прильоти почала надходити після 23:00, хоча окупаційна адміністрація розповідала, що переправа для цивільних працює з 07:00 до 20:00.

Також у пропагандистів явні проблеми з математикою. У своїх повідомленнях вони написали про 12 пострілів по Антонівському мосту. 11 ракет ніби-то збито, і в підсумку… 6 прильотів! Все у вас сходиться? До речі, а де ж традиційні “сюжети з місця подій, що свідчать про злочини укрнацистів”?

Та щось таки точно відбувалося вночі на Антонівському мосту. Очевидці повідомляють, що після серії вибухів на місце помчали щонайменше сім “швидких”. Видно таки підгоріло у окупантів добряче.

А вже на ранок наступного дня з’явилися фото багатоквартирного будинку на вулиці Стрітенській, 11 А, в Херсоні. Саме туди напередодні близько 23:00 влетіла ракета російського ППО під час обстрілу переправи на Антоновському мосту. Ракета потрапила точно у вікно, що виходить на південний бік будинку і пройшла туди з лівобережжя тимчасово окупованої області. За попередніми даними жертв немає, інформація про постраждалих уточнюється.

Будинок на вулиці Стрітенській, 11 А, в Херсоні.

Звіт від російських пропагандистів по вчорашньому прильоту по Антонівському мосту все ж не забарився. Як доказ обстрілу цивільних громадян (дотепер не зрозуміло, що ж вони там робили вночі, в комендантську годину – про це росзмі мовчать) – мікроавтобус набитий доверху клунками з розбитими вікнами. Саме у ньому знаходилися два співробітники херсонського пропагандистського телеканалу “Таврія”, які загинули внаслідок атаки ЗСУ. Наразі відомо ім’я одного загиблого. Олег Клоков, російський пропагандист, який раніше працював на каналах «Москва 24», «Russia Today», «Первом канале», а також в уряді Москви. В жовтні він приїхав до Херсона допомагати окупантам запустити в окупованій області пропагандистський телеканал.

Та не довго «журналіст» насолоджувався славой, і зрештою сам став «героєм» новин. От і поділом!

Оксана ПАВЛЕНКО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!