Чергові розшифровки телефонних розмов окупантів, які воюють на Херсонському напрямку, опублікував «Інформаційний спротив». Так, окупант Олександр поцікавився у дружини, що на російському телебаченні говорять про мобілізацію. Жінка відповіла, що єдине, що точно говорять по телевізору: «Россия все сделала возможное для мирного решения ситуации на Донбассе». А ще говорять про те, що повторної мобілізації не буде, хоча знайома росіянки повідомила, що вже готують списки тих, кого заберуть до війська. На жаль, висновок про те, що по телевізору брешуть, жінка не зробила. Принаймні, вголос.
Чоловік відповів їй, що багато рашистів навкруг нього хотіли б повернутись додому. Ба, навіть, вже про гроші, за які прийшли воювати, не думають.
Інший окупант Андрій написав дружині, що зрозумів, наскільки він, цитата, «конченный дебил», що пішов воювати. Жінка його заспокоїла словами, що іншого вибору не було. Забувши (або, може, не знаючи) мудрість про те, що допоки людина жива, у неї завжди є вибір. Але лише допоки жива.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!