Цілу актову залу займає у Генічеському ліцеї № 2 російська підробка під вуз з гордою назвою «Херсонский технический университет». 25 січня там відзначили «день российского студенчества».

«На сегодняшний день в университете обучаются порядка 1,5 тысяч студентов по 29 направлениям бакалавриата и 12 направлениям магистратуры, – проінформував глядачів окупаційний телеканал «Таврия». – В заведении прошел открытый диалог между учащимися и ректором. У ребят была возможность в неформальной обстановке задать любой интересующий вопрос о жизни вуза».

Все б нічого, але канал показав цих «ребят». Мало того, що з «1,5 тисяч» для відео їх наловили трохи більше двох десятків, так ще й більшість з них – люди середнього віку. Всі сиділи з досить нудними фізіономіями, а один з «ребят» порадів на камеру, що його взяли до псевдоуніверситету у 29 років.

Про те, що «студентами» на окупованій частині Херсонщини може стати будь хто, підтверджує і оголошення від окупаційного «министерства образования и науки». Серед іншого, там написано: «Вузы по необходимости смогут увеличить срок обучения для тех, кто в прошлом году был отчислен или прервал обучение на более чем один год».

«Всего в Херсонской области обучается свыше 7 тысяч студентов», – продовжує брехати окупаційний телеканал. А далі – несподівана правда: «В их праздник хотим пожелать успехов по всем предметам и, конечно же, как можно больше автоматов». Чого-чого, а автомати для своїх прихильників рашисти знайдуть. Хоч й іржаві, але знайдуть. Обов’язок помирати за «родіну» на росії ще ніхто не відміняв.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!