Окремий сюжет присвятив окупаційний телеканал «Таврия» святкуванню у селі Новомиколаївка «Скадовского муниципального округа» «дня пирога».

Святкування полягало у тому, що у місцевому кафе зібрались колаборанти, аби поїсти пирогів. Зважаючи на їхні задоволені пики, вони їх не просто їли, а ними закусювали. При цьому чоловіки за столами нагадували постарілих братків з 90-их – з короткими стрижками і у коротких шкірянках. Зрадники наперебій зізнавались у любові до росії, де «пироги научились выпекать раньше, чем в Европе».

А щойно сюжет вийшов в ефір, місцеві впізнали у одній з героїнь… повію. За повідомленням «Бази зрадників Херсона», нею виявилась жителька Новомиколаївки юлія гаркуша. 30-річна жінка за власною ініціативою пішла на співпрацю з ворогом, посівши в окупаційній «ВГА посёлка» посаду діловода.

Жінка, за словами місцевих жителів, люто ненавидить Україну і радіє, що Скадовщина нарешті «вернулась домой». Роботу діловода суміщає з наданням російським військовим послуг інтимного характеру.

Повією по суті є і «начальник территориального управления посёлка Новониколаевка» александр сєдін, який про рідне село на камеру сказав: «Наша русская земля – она тут и была изначально».

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!