А ви знали, що до «вхождения Херсонской области в состав россии профосмотры школьников не проводились»? Не знали? То окупаційний телеканал «Таврия» вам про це розповість. А допоможе йому «невідома» «директор Сивашской школы № 2 Новотроицкого района».

«Невідома» тому, що посада написана без імені і прізвища. Ще й обличчя пропагандисти на відео розмили. Чого ж так «соромиться» директор? Чому хоче бути інкогніто?

Слід сказати, що місцеві мешканці добре знають, хто займає цю посаду. Тим же, хто не знає, варто заглянути у російський «единый государственный реестр юридических лиц», де чорним по білому написано, що «государственное бюджетное образовательное учреждение Херсонской области «Сивашская школа № 2 Новотроицкого муниципального округа» очолює крупа наталя пилипівна. У реєстрі також сказано, що вона жіночої статі і є громадянкою росії.

Ну, обрала директорка Сиваського ліцею № 2 Новотроїцької селищної ради шлях зради. Так чого ж «соромитись»? Йдіть цим шляхом до кінця, нешановна! До в’язниці, себто.

Фотопортрет зрадниці теж в інтернеті легко знайти.

На цьому вона позує у ресторані найбільшого на півдні України ТРЦ «Фабрика», який рашисти, її нинішні господарі, спалили вщент 1 березня минулого року.

Після того, коли розкрили її особу, стала «сором’язливою» і директорка Новотроїцького «центра детского и юношеского творчества» світлана резніченко. Нещодавно зрадниця назвалась у Телеграмі «комуністкою» (добрі язики кажуть, що вступила до кпрф, аби брати участь у виборах до окупаційних органів влади) і допомогла окупантам у створенні цілого загону «Юнармії». Здавалося б, час насолоджуватись славою. Так ні, обличчя її у пропагандистських відео тепер розмите, а телеграм-канал її закладу став приватним і змінив назву. Тепер він називається «Добро победит!»

Так, ще одна нешановна, добро переможе, а зло… точніше, Zло обов’язково буде покаране! Страшно? Страшно. Але вже пізно.

Богдан СТРАЖАК.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!