До перевірки телефонів  російськими військовими жителі Лівобережжя вже звикли. І здавалось би – цим нікого не здивуєш, та окупанти вигадали нововведення. Тепер у телефонах час має бути переведений на московський. Один з жителів Скадовського району розповідає:

“Зупинили на блок-посту. Я через нього проїжджаю часто і щоразу перевіряють телефон. В мене там нічого такого немає. Тому проблем не виникало. А на цей раз кажуть – “А почему время украинское выставлено”? Я, правду кажучи, був дуже здивований. Який там має бути час? Змусили перевести на московський, якщо не хочу проблем”.

Це не поодинокий випадок. Як повідомляє Центр національного спротиву, окупанти почали вимагати переведення годинників на гаджетах з “київського” часу на “московський”. Затриманим виносять попередження, проте, як кажуть російські військові – незабаром покарання за непереведений годинник буде суворішим. “Ця боротьба з часовим поясом вкотре доводить про відсутність підтримки окупантів серед місцевих і “імітацію” такої любові”, – говориться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!