«Власти Херсонской области рекомендуют оставшимся на правом берегу жителям региона покидать опасную территорию», – передає окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия».

Окупанти раптом почали «переживати» за тих, кого не змогли змусити «евакуюватись», і шлях втечі пропонують – через Польщу до білорусії і росії. План втечі озвучила керівниця окупаційного «министерства труда и социальной политики» алла бархатнова.

Про інший шлях «порятунку» розповіла невідома підписниця каналу. Мовляв, має знайомих, які «до последнего не верили, что российские войска оставят Херсон». І от у найостанніший момент вони виїхали на Антонівський міст (чомусь не знали, що він непроїзний), але його вже не було.

Що було далі, варто, процитувати: «Из подручных материалов собрали хлипкий плот. В пакеты, какие только были с собой, сложили документы и телефоны. Разделись (а это, на минуточку, ноябрь) и держась одной рукой за плотик, гребли к левому берегу. Но спаслись!»

«Редкая птица долетит до середины Днепра!» – писав Микола Гоголь. А любителі «русского мира», бачите, які спритні… Спритні у брехні. І більше ні у чому!

Богдан СТРАЖАК.

Фото з архіву російських пропагандистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!