Днями «столицю» окупованої Херсонщини відвідала група спеціалістів міністерства промисловості і торгівлі рф на чолі з заступником міністра алєксєєм беспрозваних. Гауляйтери сальдо і алєксєєнко запросили непроханих гостей до зали засідань Генічеської райради на зустріч з місцевими підприємцями.
На нараді всі разом «переймались», як зробити ціни на продукти доступними. При цьому голова окупаційного уряду андрєй алєксєєнко дорікнув підприємцям, що через відсутність нормальної конкуренції вони спекулюють і отримують надприбутки.
А «боротись» з високими цінами окупанти вже почали. Зокрема, запустили чат-бот, куди можна повідомляти про завищені ціни на ліки, продукти харчування, транспортні послуги, речі та оренду житла. Що окупаційна адміністрація області робитиме зі спекулянтами далі, не повідомляється.
А ще в окупаційному уряді пообіцяли підприємцям контрольні рейди за участю представників мінпромторгу, податки (хоча спочатку говорили, що їх не буде) і штрафи. З цього приводу один з генічеських телеграм-каналів вже написав: «Товары и так практически каждую неделю дорожают, а если реально будут кошмарить коммерсантов, то цены ещё выше станут».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!