Фото білбордів з дивними написами виклала у соцмережах окупаційна адміністрація Каховського району. Фото підписали: «На главных улицах города расположились билборды, посвященные годовщине начала СВО».
«Даже не скучаем», – написано на одному з них. Як рашисти «не скучають», мають підказати фото іранських дронів-камікадзе поряд з написом.
На іншому окупанти повідомляють: «24.02. Только вперед!» Якщо це про минулий рік, то вони вже добре «только назад» пересунулись завдяки нашим славним ЗСУ. Якщо про нинішній, то «впередом» для них на Херсонщині і не «пахне». Поряд з літерами рашистські художники зобразили два винищувачі Су-57, які вони використовують лише під час парадів.


На наступні білборди помістили цитати… сальда. Виявляється, людину, яка постійно несе маячню, можна цитувати. На одному написано, що Херсон є «плодом любви» Потьомкіна і Катерини ІІ. Тоді окупована Херсонщина – «плод любви» колаборантів на чолі з сальдом до грошей.


На ще одному сальдо довгою цитатою обіцяє, що «дальше будет только лучше». На фото бачимо рашиста зі спини.

Що ж і справді, коли бачитимо лише спини окупантів, коли вони втікатимуть під ударами ЗСУ, нам і справді буде краще. Нам, але не вам, покидьки-колаборанти!
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!