Обслуга рашистів з числа наших земляків дуже любить брехати. Колаборантам так зручно. По-перше, господарям приємно таким чином роблять. По-друге, ніби виправдовують так свою зраду. Під час відзначення шанованого на росії «дня защитника отечества» колаборанти брехали особливо підло і цинічно.
«Очень благодарна правительству за то, что нам позволено сейчас чтить наших предков – людей, которые защищали нашу родину от фашизма», – сказала під час концерту у Генічеському центрі культури і дозвілля «глава военно-гражданской администрации Генического муниципального округа» олена терських.


В окупованому Скадовську цього дня поклали квіти до стели з іменами місцевих героїв Радянського Союзу. «Некоторое время назад нам не давали этого сделать», – тут же збрехав на камеру пропагандистів «начальник отдела молодёжной политики ВГА Скадовского муниципального округа» андрій шуляк. При цьому колаборант, який славить росію і лає Захід у телесюжетах ледве не щодня, був одягнений у куртку німецької (!) фірми Jack Wolfskin.


«Твердо верю в победу Российской Федерации – нашей страны, – сказав під час зустрічі з земляками «глава ВГА Каховского муниципального округа» павло філіпчук. – Было неприятно, когда 9 Мая отменили. Рассказывали, что не было у нас Великой Отечественной войны, наши деды не побеждали, что это Америка победила».
При цьому одягнений був цей колоритний персонаж, якого небезпідставно підозрюють у наркозалежності, у помаранчевий пуховик «Columbia» з «неприємної» йому Америки.


Молоді ще зрадники, їм ще вчитись і вчитись. У кого? Хоча б у путінської підстилки олега газманова, який на концерті у Лужниках 22 лютого виступав у куртці Prada з недружньої рашистам Італії. Аби не було зайвих питань, виконавець пісень «Путана» і «Господа офицеры» заліпив логотип компанії чорною стрічкою. Щоправда, питання все одно з’явились.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!