Аби показати, які вони «хороші», окупанти час від часу підкидають жителям лівобережжя Херсонщини гуманітарну допомогу. Річ не у тім, що, забравши у людей майже все, вони кидають їм крихти. Питання, для чого вони це роблять.

В окупованому Генічеську, наприклад, продукти нині роздає «кпрф» («коммунистическая партия российской федерации»), членом якої не так давно став одіозний колаборант зі Стрілкового олександр пономарьов.

Допомогу роздають через дитсадки. У продуктові набори кладуть інформаційний бюлетень «Правда». Якщо пересилити себе і все таки прочитати цей агітаційний непотріб, стає зрозуміло, що від правди у ньому – лише назва.

Вже з першої шпальти видно, що зюгановські «комуністи» від інших російських політичних партій нічим не відрізняються. Доказом є ці слова: «В вопросе о поддержке жителей Донецкой и Луганской народных республик, Херсонской и Запорожской областей, принявших решение связать свою судьбу с Россией, все разногласия между российскими политиками уходят на второй план».

«Украину превратили в наконечник коптя НАТО, – цитує брехлива агітка голову кпрф генадія зюганова. – Пентагон развернул более 30 лабораторий по разработке бактериологического оружия. Бандеровский режим начал подготовку к созданию атомной бомбы. Киев сосредоточил против Донбасса 150 тысяч военных, создал укрепрайоны, подтянул вооружения. Неонацисты нацеливались на захват Донбасса и Крыма».

Як бачимо, «позиція» «червоного» партійця нічим не відрізняється від офіційної пропаганди рашистів.

Далі «товариші» з «кпрф» зізнаються у злочинах. У тому числі – і у військових: «Мы, коммунисты, первыми, ещё до организации отправки официальных «белых» конвоев, начали сбор и пересылку гуманитарной помощи населению Новороссии. Поддерживали бойцов ополчения, стоявших на страже границ Русского мира»

На наступних сторінках читаємо, як партія підтримувала «продуктами, одеждой, предметами первой необходимости, бронежилетами, маскировочными сетями и другими средствами защиты, лекарственными препаратами и предметами медицинского назначения» та іншим, про що, мабуть, не можна писати, мирне і не дуже населення Донбасу.

Крім допомоги бойовикам-сепаратистам, керівництво партії ще й «наградило памятными медалями лучших бойцов». Серед «лучших»: арсен павлов – «моторола», михайло толстих – «гіві», павло дрьомов – «батя», олександр бєднов (командир організованого злочинного угруповання «бетмен»), олексій мозговий (командир ОЗУ «призрак»), володимир жога (командир ОЗУ «спарта»). На щастя, жодного з цих військових злочинців вже немає серед живих, причому половині з них «путівку на той світ» видали свої ж…

А поки «кпрф» видавала продукти з макулатурою на додачу, представник іншої російської партії «справедливая россия – за правду» роман хрєнов у спорткомплексі Генічеського медучилища роздавав вихованцям секції з волейболу дитячо-юнацької спортшколи інвентар. Який саме, з фото не видно, оскільки все було покладено у пакети з партійною символікою.

Кепки, футболки, вітрівки, триколори та флеш-накопичувачі з символікою правлячої на росії партії «единая россия» голові окупаційної адміністрації Генічеського району олені терських передав «руководитель Херсонского регионального отделения» цієї партії ігорь кастюкєвіч. Колаборантка пообіцяла, що роздасть цей агітаційний непотріб дітям і дорослим…

Чому політсили рф стали такими активними? Все просто: 10 вересня 2023 року на росії має пройти «единый день голосования», коли за простих росіян обиратимуть, хто ними керуватиме в «государственной думе» і «субъектах» країни. Цей спектакль рашисти планують провести і на окупованій території.

Лишається сподіватись, що до цього часу наші славні ЗСУ від окупантів на Херсонщині не залишать і сліду. Хоча гаразд – нехай лишається той слід, аби лише вже швидше загнали підлу рашистську наволоч на рідні їм болота.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!