Для тих, хто має і користується здоровим глуздом, не є секретом низький рівень не лише професійної майстерності, а і звичайної грамотності рашистських пропагандистів.

Черговим тому підтвердженням стали безглузді потуги пропагандистів пояснити обстріл дитячого садка у Херсоні. Само собою, у цьому рашисти звинуватили «украинских националистов». Але з’явились і «новинки».

Цитуємо один з пропагандистських каналів: «Предпосылкой к этому послужило то, что председатель Херсонской ВГА Г. Луговая решила списать финансовые средства, которые были выделены на ремонт данного учреждения из городского бюджета. Конечно же не без участия председателя ОВА Херсонской области С. Хрань».

У наступному пості автор уточнив, що «Хрань» – це Сергій Хлань, однак губернаторської посади його не «позбавив». Чи потішило це депутата облради, не знаємо, але, як можна довіряти пропагандистам «русского мира», показало.

Погано знають окупанти і географію. Зокрема, російський пропагандист осташко пише про те, що більшість воюючих під Бахмутом українців є жителями західної частини нашої держави. Про це йому, буцімто, «вагнерівці» повідомили. Так, мовляв і сказали: «Киевская, Ивано-Франковская, Львовская область. В общем, Западная Украины одна идёт».

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!