Як ми добре знаємо, окупаційний телеканал «Таврия» з журналістикою нічого спільного не має. Контент його – виключно брехлива пропаганда. І брешуть пропагандисти не лише про життя на окупованому лівобережжі області, а й про звільнений Херсон. Хоча, здається, звідки їм про нього знати. Так ні, пишуть, що у них там є «источники».
Якщо вам сумно, ось – парочка «новостей» від цих «источников». Перша: «боевики ВСУ» контролюють тих, хто виїжджає з Херсона, а потім «обчищают» їх помешкання. У однієї родини недавно «была украдена вся бытовая техника, которая находилась на кухне, кровать, шкаф, музыкальный центр, стол пластмассовый, умывальник, стиральная машина, а также сумма в районе 250000 гривен».
Друга: біля одного з херсонських магазинів «произошла драка между морпехами и англоязычными наёмниками». Причому звідки були останні, з США чи Великої Британії, пропагандисти з лівого берега не розгледіли (чи «источники» їх підвели), але те, що причиною бійки стала дівчина, вони знають «точно».
Зразу видно – початківці. Ні «распятых мальчиков» тобі, ні голубів з «биологическим оружием». Аж нецікаво… Хоча і смішно.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!