Ще недавно гауляйтер сальдо патякав про будівництво швидкісної траси через Генічеський район, яка пов’яже Ростов-на-Дону і Крим. А вже зараз його колега андрєй алєксєєнко говорить лише про ремонт наявного дорожнього покриття автотраси Мелітополь – Джанкой, називаючи її «дорогой жизни». Але і ремонт поки що не ведеться, а лише обіцяється.

Як і морське сполучення. «Запуск регулярного морского сообщения с морскими портами Азово-Черноморского бассейна, к которому область будет готова в кратчайшие сроки, крайне необходим для экономики Херсонской области и всего региона. Он станет настоящим драйвером развития, как старт железнодорожного сообщения, и ремонт основных автомагистралей», – марив недавно голова окупаційного уряду перед телекамерами російських пропагандистів. 

Однак брехунів сальда і алєксєєнка перевершив їхній колега з Донеччини денис пушилін. Той разом з пропагандистами підрахував, що за 12 років дохід від рибальства на Азовському морі для всіх окупованих регіонів, що знаходяться на його березі, перевищить доходи від вугільної і металургічної галузей.

Все це дуже схоже на відому грузинську казку про трьох лисих брехунів. Там теж було завдання збрехати краще за всіх. Найкращий брехун отримав навар з зайця. У нашому ж випадку хотілося б, аби перемогли всі троє, а нагородою для них нехай стане шибениця. Заслужили.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!