До злочинного угруповання з назвою «армія рф» беруть невігласів. А потім ще й показують їх по телевізору. Взяти, наприклад, сюжет телеканалу «Таврия» про те, як «солдаты вс рф продолжают защищать новые рубежи отечества» на тимчасово окупованій території Херсонщини.
У сюжеті неназваний і з закритим балаклавою обличчям заступник командира роти каже: «Задача у нас одна – победить, чтобы не пустить, как говорится, Европу на данный участок, чтобы она знала, что такое есть русский человек».
Не знає невіглас, що Європа, «как говорится», і так – там, бо Україна належить саме до цієї частини світу. Може, і балаклавою дурень закрився, аби вчителька (чи вчитель) географії його не пізнала?
Герой сюжету німецької редакції російського пропагандистського каналу «Russia Today», який фінансують російські платники податків, обличчя у кадрі також не показує, але про те, що погано вчився у школі, зізнається.

Мова про російського офіцера поліції з Красноярська, дитинство якого, буцімто, пройшло у Громівці – селі Новотроїцької громади. Окупант розповів на камеру, що з поведінки завжди мав «незадовільно», а школу закінчив з трійками.
У сюжеті пропагандистського агентства «ТАСС» про позиції рашистів на лівому березі Дніпра ще один телепень пише на набої «За Брянск!».

Що саме зробили наші хлопці з ЗСУ на правобережжі його Брянську, зрозуміти важко. Якщо мова про інцидент у області, центром якої є це місто, то вони точно до нього не причетні.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!