Експлуатація електромереж Херсонської області з квітня перейде до «россетей». Про це заявило міненерго рф.

Окупаційна адміністрація додала, що «Херсонская область заинтересована в скорейшей интеграции в российскую энергосистему и начале полноценной работы в регионе российских компаний».

Іншими словами, мешканці окупованої частини Херсонщини, яким досі дозволяли не платити за електроенергію, хочуть частину своїх пенсій і зарплат від росії, яких і на продукти ледве вистачає, відавати новим «господарям» електромереж.

Аби пришвидшити процес інтеграції, на Херсонщині вже побувала представницька делегація міністерства енергетики рф на чолі з заступником міністра євгенієм грабчаком. Зустрівшись з гауляйтером андрєєм алєксєєнком, приблуди наговорили і про модернізацію існуючих мереж, і про розвиток власної генерації, і про роботу альтернативної енергетики.

Поговорили і про брак спеціалістів, якими зараз галузь забезпечена менш, ніж на третину. Вирішили перенавчати спеціалістів технічного профілю і використовувати їх для своїх потреб.

Але найголовніше прес-служба окупаційної адміністрації сказала одним реченням: «Платить по утвержденным государственным тарифам будут все».

Довідка: публічне акціонерне товариство «россети» – одна з найбільших електромережевих компаній у світі. 88,04 % часток у статутному капіталі належить державі, а саме федеральному агентству з управління державною власністю рф.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!