Головний редактор та кореспонденти “Нового дня” багато років поспіль зустрічаються з читачами в їхніх населених пунктах. Щоб газета була тією близькою для людей, якою її завжди знали, ми групою виїжджали в райони і з перших вуст дізнавалися, чим живуть села, селища, міста області. Так було аж до самої окупації Херсонщини. На жаль, зараз, через те, що одна частина регіону залишається в облозі ворога, а інша постійно обстрілюється, ми не маємо змоги їздити у відрядження на рідну землю. Натомість працюємо з інших регіонів, не перестаючи інформувати наших читачів про події на Херсонщині та в Україні. І, знову ж таки, щоб залишатися ближчими до людей, ми зустрічаємося із земляками-переселенцями. Так, у Вінниці з читачами поспілкувалася спеціальна кореспондентка газети “Новий день” Марина Савченко.

На зустріч, майданчик для якої надав координаційний центр для переселенців з Херсонщини у Вінницькій області, прибули люди з різних куточків нашого регіону, зокрема й ті, населені пункти яких залишаються в окупації. Душевна і дружня атмосфера, розмови про наболіле і, звісно ж, улюблена газета, об’єднали херсонських переселенців.

Ну а наша журналістка вже готує декілька цікавих історій до друку, які їй повідали земляки.

“У новий день візьми свою газету”, – це гасло було й залишається для колективу й читачів “Нового дня”. Бо залишається газета, яка друкується завдяки потужній підтримці Національної спілки журналістів України й міжнародних донорів. Будемо жити, будемо писати і друкувати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!