В адміністративному центрі Херсонської області, яким рашисти називають Генічеськ, незважаючи на репресії, продовжує діяти рух громадського спротиву «Жовта стрічка». Активісти його ще раніше написали на паркані знаменитого Генічеського маяка (паркан сучасний, а сам маяк побудований у 1879 році): «Генічеськ – Україна!»
Окупанти спробували зафарбувати напис, проте мешканці мікрорайону і прилеглих вулиць бачили його майже все минуле літо, бо літери проступали. Точніше, їм допомагали проступати. Днями патріоти вкотре нагадали, що окупантам у місті не раді, пов’язавши біля маяка жовті стрічки і розвісивши листівки.
Після цих дій генічеських партизанів окупаційний «News Front» у Телеграмі почав заспокоювати своїх прихильників, що сталось це «ещё прошлой весной, а то и гораздо раньше. Такого рода «граффити» укрозомби на Херсонщине малюют с 2014 года. Созданные несколько лет назад «фото-артефакты» выдают за результаты «партизанской деятельности».
Фото здались окупантам не свіжими через те, що на них «отлично видна свежая зелёная трава». Зразу видно, що телеграм-канал ведуть громадяни, які проживають далеко від Генічеська. Адже свіжу зелену траву у південному місті можна побачити з лютого. Зараз у Генічеську цвітуть проліски, зацвітають нарциси, наливаються соком листя і стебла тюльпанів.

Все це можна побачити на свіжих фото наших читачів.
Тому, якщо, наприклад, у якомусь російському «городе N» у березні ще лежить сніг і «сплять» мізки одурманеного пропагандою народу, то в українському Генічеську зеленіє трава, цвітуть первоцвіти і міцнішає рух спротиву окупантам.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!