Мабуть, вже найостанніший рашист зрозумів, що у них тепер лише два шляхи: перемога (чого українці не допустять) або лава підсудних. А оскільки на полі бою воювати у них особливо не виходить, кидають всі свої зусилля на пропагандистський фронт. Брешуть, як в останній день. Нижче – кілька прикладів.
На відео до 80-річчя трагедії у білоруській Хатині на окупаційному телеграм-каналі «Readovka» справжні послідовники нацистів наговорили купу нісенітниць. Зокрема, «председатель общественного совета Херсонской области» ігор качур вкотре витягнув на світ штампи роспропагандистів: «Инсценировка Бучи, обстрелы Донецка, обстрелы Херсона, попытки при этом подставить информационно вооруженные силы Российской Федерации». Адже один з прийомів пропаганди – якщо брехню повторювати довго і часто, то у неї починають вірити. Нехай не всі, але починають.


Так само на тому ж відео бреше якийсь «соцработник» роман камишов: «Мы наблюдаем с вами, что расстреливают военнопленных, несмотря на все конвенции, которые были подписаны государством Украина». А от чесні люди такого не «наблюдают», зате, як російські фашисти розстріляли беззбройного Олександра Мацієвського, на відео бачили.


Окупаційному «председателю федерации профсоюзов Херсонской области» сергію дубовику вислужитись перед господарями захотілось ще більше, тому наплів чого попало: «Это и расстрелы, и пытки военных, и массовые казни гражданского населения в Харьковской, Херсонской, Киевской, Донецкой, Луганской областях».


А от невідомий дописувач окупантського телеграм-каналу «От Мариуполя до Карпат» запевняє читачів, що «Херсон – это не Украина». Він це, мовляв, знає точно, бо провів там дитинство і частину дорослого життя. Аби йому повірили, використовує відповідні словесні обороти: «Мы, пацанами, ходили на элеватор, не поверите, ловить африканских попугаев. Они улетали с судов кормиться на элеватор, а мы их там в силки ловили».
Далі слова про сьогодення: «Появилась на домах нацистская свастика. На обычных многоэтажках. Укрофлаг и свастика на его фоне. Первый раз увидел ещё в 2019 году на торце своего дома». Може, у автора просто зорові галюцинації? То папуги, то свастика ввижаються.
«Киевский режим не задумывался о комфорте пациентов», – збрехав на камеру пропагандистів «министр здравоохранения» вадим ільмієв, який привіз у Генічеську лікарню кілька (запевняє, що 400, але на відео показують набагато мізерніші «масштаби») невідомо де вкрадених ліжок. Хоча напередодні вторгнення росії повністю було відремонтовано приймальне відділення, яке оснастили не лише сучасними медичними ліжками, а й відповідним обладнанням, з яким рашисти досі не можуть розібратись.
А от «руководитель Херсонского областного отделения Всероссийской организации ветеранов «Боевое братство» ігор телегін не збрехав, а більше продемонстрував, як рашистам хочеться хоч когось пригнічувати. Нехай навіть тварин.

«У нас даже кошки должны одевать георгиевские ленты, потому что мы – народ-победитель», – сказав колаборант в ефірі пропагандистського телеканалу «Таврия».
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!