За незаконний перетин державного кордону України тепер понесе кару ще один росіянин – актор і шансоньє олег протасов. Про приїзд рашиста до окупованого Скадовська з радістю доповіла тамтешня окупаційна адміністрація.
Незваний гість є досить відомим у кінематографічних колах. Він знявся у фільмах «Зона. Тюремний роман», «Бумер-2», «Глухар», «Під прицілом» та десятках інших стрічок на, як ви вже зрозуміли, кримінальну тематику. Як повідомляє «Вікіпедія» дебют актора у головній ролі відбувся у «Зоні», де він «інструктував творців проекту і режисера фільму Петра Штейна з усіх «зеківських» питань, так як сам провів в ув’язненні декілька років». Сидів протасов за крадіжку у Дніпропетровській області, бо на час скоєння злочину проживав в українській Алушті. Звільнився у 1998 році, за 4 роки переїхав до Москви. У 2014 році на каналі НТВ погрожував розправою російській опозиціонерці, виконавчій директорці руху «Русь сидящая» Ользі Романовій. У нормальній країні його кар’єра на цьому і скінчилась би, на росії йому дали звання «заслуженного артиста рф».


У Скадовську злодій-актор співав свої пісні і зізнався, що хотів би зіграти у кіно російського солдата. Охороняли його на сцені і поза нею такі самі злочинці – представники терористичної організації «Казачья дружина Скадовского округа».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!