Днями Херсонський інститут МАУП порадував приємною новиною бажаючих отримати вищу освіту.

З 1 квітня у виші почала працювати відбіркова комісія, яка приймає від абітурієнтів документи на заочну форму навчання за українсько-польською програмою за трьома спеціальностями: право, менеджмент і психологія. Що цікаво – абітурієнтів для навчання за інтегрованою програмою на заочну формі зараховуватимуть без ЗНО, лише за результатами співбесіди.

У чому суть навчання за українсько-польською програмою?

– Міжрегіональною академією управління персоналом разом з Вищою школою внутрішньої безпеки (м. Лодзь) та Варшавським університетом менеджменту створено Польсько-український центр, особливістю навчання у якому є те, що студенти-першокурсники навчаються в Херсоні, а рахуватимуться у польському виші в залежності від обраної спеціальності, – відповів на це директор інституту доктор юридичних наук, професор Сергій Діденко. – А вже на другому будуть переведені до нас.

Для студентів-заочників, зарахованих до нашого інституту у квітні, заняття розпочнуться вже у травні. Ще одна важлива деталь: заняття у Польсько-українському центрі платне. Вартість залежатиме від того, яку професію обрав абітурієнт. До речі, реєстрація абітурієнта в День відкритих дверей в інституті дає право на додаткову знижку на перший платіж за навчання. Тож варто не пропустити цей день. Графік проведення днів відкритих дверей буде оприлюднено на сторінках інституту у соціальних мережах.

У перспективі розглядається питання про організацію навчання студентів Польсько-українського центру і на стаціонарі.

Анатолій ЖУПИНА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!