Щойно брехун сальдо розповів елітній російській пропагандистці ользі курлаєвій про «відновлення» залізничного сполучення між тимчасово окупованими Херсонщиною і Кримом, рашисти кинулись обстежувати залізничні рейки. Робили це, як завжди, для пропагандистських звітів.

«29 марта специалисты Херсонской дистанции пути ГУП «Херсонская железная дорога» провели проверку и подготовили к весеннему периоду пути и путевое хозяйство, устройства и оборудование земляного полотна», – прозвітував окупаційний мінтранс. Як доказ, подали фото, на якому робітники змітають пил на переїзді та свердлять і фарбують рейки, які лежать поряд з коліями.

«На перегоне Каланчак-Вадим проводились работы по зачистке от грязи желобов на неохраняемых железнодорожных переездах, – деталізувало фейкове міністерство. – На станции Каланчак выполнены работы с рельсовым запасом по маркировке и промазке рельсов для защиты металла от ржавчины».

Шкода, що трохи не дотиснули пропагандисти. Треба ж було сказати, що ці запасні рейки будуть використані для будівництва залізниці до «правительственного квартала» на Арабатській Стрілці!

З курлаєвою сальдо теж, до речі, на березі моря розмовляв. Під шепіт хвиль в оточенні телекамер брехав з усіх сил: «Сейчас восстановлено железнодорожное сообщение. Пока, правда, пассажирские перевозки ещё не организованы, но летом они будут организованы. Сейчас идут перевозки различных грузов по железной дороге».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!