Окупаційні засоби масової пропаганди повідомляють про візит у Генічеськ міністра охорони здоров’я михайла мурашка (на фото він – разом з головою окупаційного уряду андрєєм алєксєєнком, окупаційним міністром охорони здоров’я артишем сатом та головним лікарем Генічеської центральної лікарні володимиром іларіоновим).

За підсумками зустрічі, повідомляє окупаційний телеканал «Таврия», «Минздрав России займётся отстройкой большого нового корпуса больницы, а также 189 миллионов рублей на капремонт выделяет Краснодарский край. Ещё на 11 миллионов регион-шеф закупит лабораторное оборудование и расходные материалы».

Куди підуть ці кошти, зважаючи на біографії головних учасників зустрічі, не важко здогадатись. Тому ж голові муніципального утворення Краснодар андрєю алєксєєнку, NewDay ua писав про це, вдома загрожувало ув’язнення за отримання хабаря в особливо великих розмірах. А от мурашко, ще коли був міністром охорони здоров’я республіки Комі, проходив у справі закупівлі за завищеними цінами комп’ютерних томографів для лікувальних закладів республіки. Нині через підтримку агресії росії проти нашої держави представник путінської «гвардії» знаходиться під персональними санкціями України, Канади та інших країн. Так що незаконний перетин державного кордону України став лише черговим його злочином.       

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!