Недавно голова окупаційного уряду Херсонщини андрєй алєксєєнко провів у соцмережах опитування, яку проблему жителі окупованої частини області вважають найбільшою. Пропагандисти пишуть, що участь в опитуванні взяли майже 2500 громадян.

Результати опитування алєксєєнко озвучив на засіданні окупаційного уряду: «Более половины считают самой острой проблемой цены. Цены на продукты питания, на медицинские препараты. В принципе, на всё, на все жизненно важные продукты и товары. Вот. Цены на самом деле, здесь объективно нужно сказать, что они действительно у нас достаточно высокие».

І якщо раніше засланий з Краснодару рашист вважав, що, аби приборкати ціни на продукти, достатньо частіше проводити ярмарки, то нині доручив своїм псевдоміністрам розробити «дорожню карту». А поки вона «розробляється», окупаційна адміністрація Нової Каховки знайомить читачів соцмереж з цінами на продукти на центральному ринку.

Картопля там коштує 25-35 рублів за кіло, молода – 200, морква – 30-35, буряк – так само, редиска – 100-150, огірки свіжі – 300 руб/кг. Яйця – 100 рублів за десяток. Зелень – 15-20 рублів за кіло. Молоко – 50, олія – 95-120 рублів за літр. Кіло сала – 150, свинини – 340-450, яловичини – до 600 рублів за кілограм.

«Отмечена здоровая торговая активность на рынке», – повідомляє окупаційна адміністрація, хоча викладені нею фото демонструють протилежне.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!