«Вища посадова особа органу влади, який підтримує дії та політику, що підривають територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України», – написано у головній базі даних санкцій, накладених після нападу росії на Україну про заступника міністра внутрішніх справ рф владіміра кубишка. Там же позначено про те, що санкції проти злочинця поки що не застосовані. А час застосувати. Хоча б за те, що днями кубишко знову порушив державний кордон України, приїхавши в окупований Генічеськ.
У «столиці» окупованої Херсонщини злочинець чіпляв нагороди і вручав подарунки поліцаям, «наиболее отличившимся при выполнении служебных задач в зоне проведения специальной военной операции» (цитата з повідомлення прес-служби мвс рф).


А ще генерал-лейтенант поліції привіз з собою в Україну цілу купу непопулярних, або зовсім нікому невідомих артистів.

«Перед полицейскими, сотрудниками других правоохранительных структур, представителями органов местного самоуправления и жителями Геническа выступили заслуженный артист Республики Ингушетия и Чеченской Республики Евгений Кунгуров, заслуженный артист Республики Беларусь Руслан Алехно, поэт и композитор Игорь Демарин, Алексей Поддубный и группа «Джанго», победительница шоу «Точь-в-точь» на Первом канале Елена Максимова, актриса театра и кино, общественный деятель Ольга Чурсина», – цитує прес-служба імена і прізвища злочинців, тим самим максимально спрощуючи роботу наших силовиків.
А розплата за злочини буде – можете не сумніватись!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!