Керівник фейкового регіонального відділення партії влади рф «единая россия» на Херсонщині, депутат «госдуми» і злочинець, що знаходиться під міжнародними санкціями України, Великобританії, США, Австралії, Канади, Японії, Швейцарії, Нової Зеландії та 27 країн ЄС, ігорь кастюкєвіч не втрачає надії на те, що 10 вересня йому з поплічниками вдасться провести в окупованому регіоні «единый день голосования». Тому посилює агітацію. Днями надрукував у Криму перший номер регіональної партійної агітки.
Радісну для себе новину у Телеграм супроводив підписом: «Запустили партийную газету. Пишем и рассказываем о том, что важно, интересно и полезно знать. Первый номер уже раздают в Херсонской области».


У номері «важливо, цікаво і корисно знати» читачам має бути про «исторические» лекції кастюкєвіча у школах, про роздачу ним гуманітарки, про брехливі і маніпулятивні «факти» з історії заснування українських міст і про те, що «большая часть населения мира поддерживает Россию».
Але «тему номера» злочинець визначив сам. На відео у Телеграм він запрошує сивого чоловіка, якого називає Толяничем, почитати газету. «Тут у нас рецепты куличей разные», – каже йому кастюкєвіч. А той відповідає, що вже читав. Справедливості заради слід зазначити, що рецепти пасок – єдине, що можна читати в агітці, не плюючись.
Сподіваємось, що після звільнення області від рашистів залишиться хоч один номер цієї агітки. Окупаційні газети натхненників нинішніх фашистів у музеях вже є. Час поповняти експозиції. Може хоч цього разу майбутні покоління зрозуміють, яким небезпечним є фашизм і що давити його потрібно у зародку.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!