Щойно в окупаційному «минсельхозе» розповідали, як мало у цьому році буде на Херсонщині полуниці і якою вона буде дорогою, як окупаційна «Надднепрянская правда» «порадувала»: «Минсельхоз Херсонской области сообщил хорошую новость о том, что херсонские фермеры получат возможность беспрепятственно продавать свои ягоды на московских рынках выходного дня. Об этом наши специалисты договорились с Департаментом торговли и услуг города Москвы».
Цікаво, для кого ця новина хороша? Крім москвичів, звісно. І як саме будуть перешкоджати іншим бажаючим продавати ягоди? На ці питання у фейковому міністерстві не відповіли, зате пояснили, що так звані ярмарки вихідного дня у столиці держави-агресора проходять більше 20 років. Торгові майданчики розміщено поряд з житловим сектором у місцях, де багато пішоходів і автомобілів.
Перші 67 точок продажу мали запрацювати вже 14 квітня. Продукти на ярмарках, як пишуть окупанти, дешевші за магазинні на 20-30%. Це тому, мовляв, що продукція реалізується без посередників. А для власників соціальної карти москвича і ця, як обіцяють, невисока ціна має бути нижчою ще на 10%.
Цікаво, що свою «хорошую новость» «минсельхоз» адресував «производителям клубники и земляники Херсонской области». Спитаєте, де у нас суниці ростуть? Та, мабуть, на тих самих болотах під Херсоном, у яких, як розповідають рашисти, вони топлять танки Leopard.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!