На окупованій частині Херсонщини вкотре побував перший заступник керівника адміністрації президента рф сєргєй кірієнко. Цього разу він незаконно порушив державний кордон України, аби, як повідомляють роспропагандисти, «закрити потреби мешканців регіону».
«Закривати» їх мільйонер, герой росії і, як його називають опозиційні журналісти з росії, «хозяин Донбасса» почав з відвідин магазинів і аптек. Там разом з заступником голови окупаційного уряду Херсонщини семеном машкауцаном вони займались улюбленою справою тамтешніх колаборантів – «моніторили» ціни. Після того рашисти, буцімто, поговорили про організацію літнього відпочинку дітей, підготовку закладів культури і освіти до нового навчального року.
На думку пропагандистів, це і є «закрытием всех потребностей жителей региона». Не забув непроханий гість з кремля «закрити» і потреби самих пропагандистів.

Послідовники Геббельса, які працюють на окупаційному телеканалі «Таврия», отримали з його рук державні нагороди: двоє – медаль «За отвагу», шестеро – Орден мужності.
Дизайн останнього, до речі, дуже нагадує Лицарський хрест – найвищу і найпочеснішу нагороду для всіх німецьких нацистів у роки Другої Світової війни. Знаки – вони всюди!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!