Згідно з розкладом руху автобусів на окупованій території, який опублікувало у соцмережах окупаційне міністерство транспорту, з Генічеської автостанції нині виконується 14 рейсів, Новоолексіївської – 5, Новотроїцької – так само, Чкаловської – 4, Стрілківської і Чаплинської – по 1, Іванівської – 3, Новоасканійської – 2. Деякі з цих автобусів ще і не кожного дня їздять. Стосовно ж кількості, їх значно менше, ніж було до повномасштабного вторгнення.

Як зізнається окупаційний мінтранс, досі не можуть знайти перевізників для низки рейсів, у яких мають потребу. Це Хорли – Генічеськ, Верхній Рогачик – Генічеськ, Каланчак – Каховка, Чкалове – Стрілкове, Каланчак – Скадовськ, Скадовськ – Асканія-Нова, Раденськ – Скадовськ, Скадовськ – Нова Маячка, Хорли – Скадовськ, Скадовськ – Брилівка, Таврійське – Скадовськ, Нова Збур’ївка – Залізний Порт, Нова Збур’ївка – Скадовськ.

Хоча у світлі останніх повідомлень автобуси на Скадовськ окупантам, може, вже і не знадобляться. 10 травня, до речі, евакуація мешканців проводилась і у Голій Пристані. Тамтешня окупаційна адміністрація на своєму телеграм-каналі закликала громадян взяти з собою документи і всі необхідні речі та чекати автобуси біля місця базування пожежно-рятувального загону.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!