Окупаційний мінсільгосп нагадує про «необхідність щорічного надання організаціями і громадянами, які займаються виробництвом сільськогосподарської продукції відомостей про земельні ділянки, які знаходяться у їх власності».
Форма подання відомостей має містити кадастровий номер ділянки, форму власності, площу, найменування суб’єктів, які господарюють, документ з правом власності, форму та термін користування.
Громадянам, які раптом захочуть проігнорувати таке «нагадування», рашисти передали «привіт» через гауляйтера Чаплинки алєксандра хлюстова (на фото). Військовий злочинець заявив окупаційному телеканалу «Таврия» наступне: «Ми перерозподіляємо покинуті сільгоспугіддя. Завдяки керівнику адміністрації Херсонської області було прийняте таке рішення, і ми його виконуємо».
Гауляйтер, який закликає забирати землю у її власників, є не лише учасником попереднього голосування від «єдіной росії», але і, як повідомляє «Миротворець», майором збройних сил рф, який у 2014-2017 роках брав участь в окупації Донецької і Луганської областей.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!