Найбільшу увагу нині рашисти, як і колись їхні попередники – німецькі фашисти, приділяють молоді, а саме її «патріотичному» вихованню. Так у майже всіх крупних населених пунктах лівобережжя побував «герой росії» підполковник запасу дмітрій полковніков. Днями підполковника полковнікова бачили у Круглоозерському ліцеї Бехтерської сільської ради, де він розповідав старшокласникам про «основні принципи громадянського патріотизму».

Про російський «патріотизм» (він же рашизм) випускник академії при президенті рф, який встиг побувати на керівних посадах у Калінінграді і Ленінградській областях, а згодом очолив «Регіональний центр з підготовки до військової служби і військово-патріотичного виховання» в окупованому Криму (скорочено «Кримпатріотцентр»), знає добре. Шляхом окупанта полковніков почав йти, як повідомляє «Вікіпедія», ще у грудні 1994 року у Чечні. Брав участь у штурмі Грозного. Далі цитата: «У боях по захвату дитячого садка був двічі контужений, але залишився у строю». Тепер ось гадить у голови наших дітей…

Але нічого, скоро у школи лівобережжя кликатимуть справжніх героїв! І розповідатимуть вони про справжній патріотизм. Спочатку лише контрнаступ треба вдало провести.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!