Військові рф обстріляли Херсон, де зараз відбувається евакуація мешканців, постраждалих від повені.

Волонтери, які допомагають евакуювати людей у Херсоні, потрапили під обстріл та оприлюднили відео. На ньому видно, що поранення дістав дідусь, який перебував у човні. Пізніше постраждалому надали необхідну допомогу.

Обстріляно також Корабельну площу. Як пише МОСТ із посиланням на херсонського фіксера іспанського телебачення Родіона Красновида, “прилетіло” декілька снарядів від ГРАДів та артилерійських снарядів. За його словами, снаряди падають прямо в утворене озеро посередині Корабельної площі. Повідомляють також про нерозірваний снаряд у воді.

Наразі відомо про щонайменше трьох потерпілих: цивільну жінку, поліцейського та рятувальника. З інформацією керівника пресофісу ОВА Олександра Толоконнікова, жінка потрапила під обстріл у центрі міста, ще двоє людей біля Корабельної площі.

“Один працівник ДСНС, який допомагав доправляти евакуйованих та ще одна людина. поки ще це попередня інформація”, — повідомив Толоконніков.

За даними прокуратури, під час евакуації у місті загинула людина. Ще двоє людей поранені. Дані уточняються.

Один зі снарядів, випущених окупантами по Херсону, влучив у житловий будинок. Відео в мережу виклали волонтери, які перебували на місці подій.
На відео присутня ненормативна лексика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!