«Сім’ям загиблих в СВО тюменців подарують квитки у цирк» – ця новина наскільки абсурдна, що і не повіриш, якщо б справа відбувалась не на росії. Але тамтешній сайт «Тюмень онлайн» пише, що, дійсно, діти рашистів, котрі загинули на війні в Україні, вже у цьому місяці мають відвідати циркові вистави. Це сайту підтвердили у департаменті соціального розвитку Тюменської області. Можливо, діти на деякий час і забудуть, що залишились напівсиротами, але інакше, як знущанням, подібні дії російських чиновників не назвеш.

Не відстають від колег з росії і колаборанти на тимчасово окупованій території Херсонщини. Так «начальниця відділу культури військово-цивільної адміністрації Скадовського муніципального округу» олена чепінога повідомила, що разом з колегами з «обласного кіноконцертного залу» готова «прийти на допомогу у важку хвилину» тим, кого рашисти не змогли утопити, підірвавши Каховську ГЕС. Як? «Ми, скадовчани, організували концертну бригаду, з якою будемо їздити по всіх пунктах розміщення людей нашого округу», – сказала колаборантка. Ото «весело» має бути людям, які залишились зовсім без нічого – без житла, речей і віри у завтрашній день!

На сайті «Миротворець» про олену чепіногу написано, що вона добровільно пішла на співпрацю з окупантами і наразі займається організацією їх пропагандистських акцій.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!