Мова – про недавні прильоти по місцях базування орків. Спершу, коли за свідченнями жителів Арабатської Стрілки, прилетіло у пансіонат «Експрес», окупантські пабліки писали про обстріли ЗСУ «території дитячої бази відпочинку». Після того палав комплекс «Шале», який раніше сальдо називав частиною «урядового кварталу».

Тепер він же назвав його «пунктом тимчасового розміщення», куди, мовляв, приїхали евакуйовані з зони затоплення після вибуху на Каховській ГЕС. А щоб прихильники «руского міра» ще більш розчулились, додав, що під час прильоту загинула одна жінка.
Після того «РИА «Новости» і «Надднепрянская правда» написали: «Київський режим вдарив по пунктах тимчасового розміщення біженців у Генічеському районі французькими ракетами SCALP (STORM SHADOW), виробленими у 2003 році».


Згодом ще один окупаційний телеграм-канал «Херсон Life Новости» опублікував фото згарища з уламками зброї іноземного виробництва з неочікуваним, як для роспропагандистів, підписом (цитуємо дослівно і мовою оригіналу): «Фото с места удара по нашим военным на Арабацкой стрелке. Ответите за каждого военного, твари укропские».
Як бачимо, у «херсонських» пропагандистів – проблеми з правильністю написання топонімів. Стосовно ж цілі, куди влучили ракети, все написано правильно. Слава ЗСУ!
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!