«12 червня під час робочої поїздки у Херсонську область заступник Голови Уряду Російської Федерації Марат Хуснулін проінспектував роботу пропускного пункту «Чонгар» і назначив терміни його модернізації», – повідомляє окупаційна адміністрація Херсонщини у Телеграм.
«На виконання доручення» російського фюрера планується «модернізувати пропускну систему і оновити інфраструктуру КПП», – пояснюють пропагандисти. Це, мовляв, підвищить товаропотік, підсилить роботу транспортного коридору і зменшить час проходження огляду.
Непроханий гість сказав, що пункт модернізуватимуть шляхом розширення і закінчать з «випередженням плану» – до 1 вересня.


Але, по-перше, незрозуміло, що на Чонгарі будуть «модернізувати», адже ще вночі 24 лютого 2022 року наступаючі частини рашистів, проїхавши міст, який мав вибухнути, але чомусь не вибухнув, знищили КПВВ «Чонгар» дощенту. По-друге, і тимчасово окупований Крим, і тимчасово окуповану частину Херсонщини росія після проведення псевдореферендуму називає своїми територіями, а хіба між її територіями мають бути КПП?
У будь-якому разі питання українських територій вирішувати не путіним і хуснуліним, а нашим славним ЗСУ.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!