З початком військового заколоту під керівництвом пригожина у колаборантів на тимчасово окупованій частині Херсонщини настав момент вибору. Доволі нелегкого вибору, бо з одного боку і так видно, що путіну і без пригожина недовго царювати лишилось, з іншого – дуже не хочеться втрачати гроші (навіть, якщо це рублі) і владу. Тож частина зрадників і досі сидять, мов у рот води набрали. Інші все ж таки відкрили свої погані роти на підтримку бункерного старця.

Скадовський гауляйтер сергій швайко у параноїдальному приступі, сказавши про «ворогів з усіх боків», зробив висновок: «Ми маємо згуртуватися і Скадовський муніципальний округ повністю підтримує нашого президента».

«Заколот – це зрада нашої батьківщини», – сказала у своєму відеозверненні «міністр праці і соціальної політики Херсонської області» алла бархатнова. Аби не було страшно говорити, колаборантка оточила себе невідомими, яких назвала біженцями з Рикового, «що виїхали з-під обстрілів». На відео є цікавий момент, коли хлопчик хоче щось сказати, а йому закривають рота – все, як на росії!

Незрозумілими для себе людьми назвала «вагнерівців» у своєму відео фейкова ректорка фейкового Херсонського державного педагогічного університету тетяна томіліна. Зате путін для неї – «людина державницька, яка відстоїть нашу з вами державу».

«Може бути лише один вибір – бути з народом і головнокомандуючим», – заявила гауляйтер Генічеського району олена терських, яка навіть нормально нафарбуватись і зробити звичну зачіску не встигла.

Всі колаборанти на відео виглядають невпевненими і наляканими. Так і має бути. Прийшов і для них час переживати.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!