Окупанти дуже ображаються на те, що українці їх не люблять і не зустрічають, як визволителів. Іноді здається, що вони настільки тупі, що ображаються на нас щиро. Загальний настрій, здається, висловив один з окупаційних каналів з красномовною назвою «Пакет с пакетами» (цитуємо мовою оригіналу): «Вы чего, обдолбались там все? Мы что вас в лагеря хотим загнать? Уничтожить всех? Кому вы нахер сдались? Ограбить вас хотим? Мы хотим, сука, чтоб вы прекратили «резать русских» и кричать, что «мы вас всех убьём».  

А поки читачі розбираються, хто з них так кричав, можемо впевнено констатувати: рашисти нас саме грабують і знищують! Незважаючи на те, що пишуть протилежне. Тож цілком логічно, що українці чинять їм опір, у тому числі, і на окупованій території.

Телеграм-канал «Русский Геническ» дуже образився на мешканців Арабатської Стрілки, які передають ЗСУ інформацію про рух рашистських колон. Виділивши повідомлення про це знаками оклику, адміністратор окупаційного каналу написав: «Хто ці «місцеві мешканці»??? Добре, мабуть, при Росії жити, отримувати виплати, гуманітарну допомогу і в цей же момент здавати новини в укрпабліки??? Але ви не переживайте, ФСБ і до вас скоро добереться!!!»

Оце так емоції! Значить, правильну справу роблять генічани, якщо рашисти так біснуються.

Тим часом окупанти затримали ще одного «диверсанта» у своєму тилу – генічеську продавчиню соняшникового насіння. За те, що жінка побажала військовим рф смерті, вони впихнули їй в руки триколор і змусили вибачатись на камеру мобільного.

«Глибоко жалкую про це», – сказала героїчна Світлана, хоча прекрасно видно, що вона… не жалкує! Якщо «виховні заходи» закінчились лише самим відео, порадіємо за українку, ну, а оркам побажаємо того ж самого, що побажала вона.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!