Під час ракетного удару на тимчасово окупованій українській території ліквідовано 32-річного зрадника з Феодосії Дмитра Нестерова з позивним «Морпєх». Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на його знайомих.

Дмитро Нестеров причетний до вбивства сімох людей у селі Правдине на Херсонщині в ніч на 12 квітня 2022 року. Тоді, нагадаємо, «Морпєх» разом із невстановленими російськими військовими увірвались на територію підприємства в селі Правдине Херсонського району, де схопили в заручники цивільних чоловіків, які охороняли зрошувальні агрегати. Невдовзі їх без будь-яких правових підстав перевезли під конвоєм до приватного будинку на вул. Степовій, 55, і спочатку пострілом у потилицю вбили 30-річного і ще одного неідентифікованого заручника.

Невдовзі вони зв’язали руки і ноги п’ятьом іншим заручникам, серед яких була 15-річна дівчина, яка перебувала в житловому будинку та підірвали всіх їх заживо артилерійським снарядом. Найстаршому з убитих було 46 років…

У ліквідованого зрадника залишилась вагітна дружина і троє маленьких доньок. Окупанти вже оголосили про намір перейменувати на його честь одну з вулиць окупованої Феодосії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!