Сотні ремонтних бригад, здебільшого на волонтерських засадах, з різних куточків країни в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» приїхали відбудовувати Херсонську область.

Попри російський терор, окупацію, руйнацію та обстріли, люди повертаються додому. Хочуть жити на своїй землі, в своїй країні. Навчати та виховувати тут дітей. Прагнуть відбудувати свої домівки та вулиці.

Добровольці з Вінниччини допомагають відновлювати смт Калинівське, з Волині – село Благодатівка, з Дніпропетровщини – села Ольгіно, Старолісся, Бобровий Кут. Житомирщина опікується селом Трифонівка, Закарпаття – селами Новопавлівка та Олександрівка. Івано-Франківщина відбудовує село Давидів Брід, Кіровоградщина – село Мала Олександрівка, Львівщина – села Нова Зоря, Таврійське та смт Біла Криниця, Одещина – села Киселівка, Благодатне та Новодмитрівка, Полтавщина – село Чкалове, Рівненщина – села Заградівка, Орлове та Кочубеївка, Тернопільщина – смт Архангельське, Хмельниччина – смт Високопілля, Черкащина – села Новопетрівка та Іванівка, Буковина – село Новомиколаївка.

Важливо, що «Пліч-о-пліч» – це лише невелика частина масштабної національної програми «We build Ukraine».

Разом відбудуємо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!