Наші земляки на окупованій частині Херсонщини ні на мить не забувають, яка саме політична партія править на росії. Може б, і хотіли забути, та учасники попереднього голосування від «єдиної росії» не дають. Де їх тільки не побачиш!

То вони розносять якісь пакети родинам стареньких, які після підриву рашистами Каховської ГЕС втратили житло і тепер знаходяться у пункті тимчасового розміщення у Залізному Порту. То на Арабатській Стрілці знаходять подружжя, яке прожили разом 64 роки, і позують з ними перед телекамерами. То з букетом ромашок приходять у Генічеський РАЦС, де чи не вперше за останній час хтось вирішив одружитись.

Особливо відзначились у миготінні перед об’єктивами фото- і відеокамер колишня працівниця Херсонської ОДА і нинішня пропагандистка окупаційного телеканалу «Таврия» юлія сіпко та «прес-секретар» «міністерства праці і соціальної політики Херсонської області» з середньою загальною освітою давід лобакін.

Надія, кажуть, помирає останньою. От і «єдинороси» сподіваються, що таки встигнуть провести свої фейкові вибори на лівобережжі.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!