Окупаційний голова Каланчацького «муніципального округу» петро мустіянович дав коротке інтерв’ю елітному російському пропагандисту, який відповідає за всю пропаганду на лівобережжі Херсонської області, алєксандру малькєвічу. Коротко розповів, як «розцвів» Каланчак при окупантах.

До приходу рашистів там, мовляв, все занепадало: і сільське господарство, і залізниця, і автомобільні дороги. Окупанти ж «розвернули масштабну роботу». Зокрема, «зараз триває ремонт зразу п’яти вулиць». Ні фото, ні відео цього ремонту малькєвіч з мустіяновичем «скромно» не надали.

А ще, за словами гауляйтера, у Каланчаку побудують асфальтобетонний завод і спортивні площадки, відремонтують будинок культури, школи, дитсадки. Шефи з Мордовії пообіцяли допомогти. Обіцяти мустіянович, враховуючи 10-річний страж перебування на посаді голови ради депутатів селища Печенга Мурманської області, вміє добре.

«Як кажуть у нас, а я служив у морській піхоті, якщо не ми, то хто?» – козирнув перед малькевичем мустіянович. Ресурс «Проект», який ведуть, як самі про себе пишуть «репортери і журналісти-розслідувачі, які створили вільні ЗМІ у Росії, але тепер опинились під катком репресій у своїй власній країні», пише, що гауляйтер і справді дотичний до морської піхоти. Служив інструктором-водолазом у морській піхоті Північного флоту. Після звільнення у запас старший прапорщик був командиром воєнізованої охорони.

На жаль, мустіянович – ще й наш земляк. Народився у Долинському районі Івано-Франківської області. У ранньому дитинстві його перевезли у Трохимівку колишнього Іванівського району нашої області. Після закінчення там школи вивчився на кермового-моториста у Херсоні. Після отримання середньої професійної освіти більше ніде не вчився.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!