Співробітникам «Генічеського міжрайонного відділу Херсонського обласного центру гігієни і епідеміології» дуже подобається брати проби морської води. При цьому результати і рекомендації у них кожного дня різні. Вони то забороняють купання через, буцімто, завищену кількість ентерококів, то вже наступного дня кажуть, що у морі можна купатись навіть після шторму.

Але генічани вважають, що «гігієністи-епідеміологи» займаються зовсім не тим і закликають у соцмережах переключитись на важливіші проблеми. Так мешканка міста Валентина просить їх перевірити кафе швидкого харчування на Алеї казок. Жінка запевняє, що бачила, як у шаурмі знайшли… ніготь з манікюром! «Готується все без рукавичок і головних уборів»,- обурилась Валентина.

А генічанка Наталія вимагає від співробітників окупаційної санстанції звернути увагу на вулицю Дружби народів, яка веде від парку ім. Т.Г. Шевченка до спуску на центральний міський пляж. «З продажом з землі найкрасивішу вулицю міста перетворили на «шанхай». Те саме біля автостанції. Фрунзенський ринок напівпустий, нехай йдуть торгувати туди».

Варто додати, що Фрунзенським або Колгоспним генічани називають ринок, на якому донедавна торгували овочами, фруктами, молоком і молочною продукцією за найнижчими у місті цінами. І на якому до війни було не протовпитись.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!