Під час удару по мосту на Арабатську Стрілку було пошкоджено газопровід, через який блакитне паливо надходить з родовища у Стрілковому до споживачів у Генічеську. Газ вибухнув і деякий час горів, після чого газопровід перекрили. Вибух, за словами генічан, був наскільки гучним, що його було чути на протилежній стороні міста.
В окупаційній адміністрації Генічеського району розповіли, коли полагодять газопровід. Зробили це, як найчастіше роблять, через телеграм-канал фейкового начальника фейкового юридичного відділу фейкової адміністрації олександра пінаєва.
«За попередньою інформацією, ремонт газопроводу буде проходити протягом двох тижнів, так як серйозні пошкодження! – написав пінаєв. – Зараз треба прибрати бетонну плиту, яка відвалилась після прильоту на газопровід».


Колаборант також повідомив про початок ремонту на вулиці Верхня Слобідка, якою генічани виїжджають на Арабатську Стрілку. Навіть фото розбитого асфальтного покриття показав. При цьому «забув» сказати, що асфальт розбила важка військова техніка рашистів.
Стосовно газу, генічани, які мають патріотичні настрої, кажуть, що готові потерпіти і без нього, аби лише контрнаступ наших славних ЗСУ і надалі проходив успішно.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!