Для школярів окупованої Херсонщини партія «єдина росія» підготувала близько 600 наплічників і наборів першокласника з канцелярським приладдям. Про це повідомляє телеграм-канал «єдиноросів». Як ділитимуть набори і рюкзаки, незрозуміло, бо, як раніше писали окупанти, на лівобережжі у перший клас підуть 1500 першокласників.

Зате наплічників без картинок, але з коміксами про «героїв сво», які «єдина росія» підготувала разом з пропутінськими громадськими організаціями, має вистачити на всіх – їх, повідомляють у Телеграм рашисти, рівно півтори тисячі. Хоча окупаційне міністерство освіти і науки пише, що першокласників більше 1500. Всього ж у новому навчальному році, повідомляють рашисти, за парти на окупованій Херсонщині мають сісти більше 16000 школярів.

З 1 вересня вони не лише вивчатимуть, як керувати безпілотником, а й відвідуватимуть театри, які, як повідомляє окупаційне міністерство, буде створено при кожній школі. Таким чином рашисти, мабуть, хочуть підготувати майбутніх солдатів, бо нинішні дуже погано грають «успіхи на фронті».

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!