У Генічеську, куди з Херсона відступили, а, насправді, втекли і далі тікати будуть рашисти, побільшало біло-синьо-червоних ганчірок.

На вулиці Курсова, у мікрорайоні Генічеська, наприклад, окупанти причепили їх на кожен стовп.

«Аквафрешні» прапорці висять і у автівках служби таксі «Успех». До окупації такої служби у Генічеську не було. Господар її, подейкують, живе у Криму. 

Потішний білборд на проспекті Миру нагадує генічанам, що Херсон ще недавно був «навіки з росією», а жовто-біла «зебра», намальована «шефами» з Адигеї, має світитись вночі. Але чи світиться, генічани не знають – виходити з дому у комендантську годину ніхто не наважується.

До машин з російською свастикою генічани майже звикли, але скоро, сподіваються, так само швидко відвикнуть.

У місцевий супермаркет “My Family” союзники рашистів з білорусі поставляють згущене молоко. Інші продукти – майже всі російські. «Россия – щедрая душа» – написано на шоколадці. Так і є, ракетами і кулями українські міста і села вона щедро засипає, гублячи безневинні житті.

Навіть солдата на пам’ятнику загиблим у Другій світовій окупанти розмалювали, перетворивши на лубок. Вінок до нього також причепили біло-синьо-червоний. Нехай поки тішаться. Не у кожного з них на могилі буде такий, не кожного знайдуть рідні.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!